Client:

Perkins Family

Credits:

In-house design

This attractive glass and bottle display rack was given a unique oxidised patina in our finishing department, to make it look as if it had always been there.

A COMPLETE RE-FIT

The popular Perkins Bar & Bistro, housed in a former Victorian railway station in Plumtree, near Nottingham, underwent a complete re-fit to create a relaxed country-style bistro feel. The main focal point is the bar, which features an attractive glass and bottle display rack, mounted onto the panelled bar counter.

RUSTIC BUT FUNCTIONAL

The structure, which is 3.5 metres in length, is fabricated from 38 mm mild steel tube and standard clamp fittings to create a rustic but functional feature. It was specially aged in a unique oxidised patina in our finishing department to make it appear that it has always been part of the bar servery.